________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/12/2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021)


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ 
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και τον Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλο κ. Θεόδωρο, επισκέφθηκε και συνεχάρη με την ευκαιρία του εορτασμού του Πάσχα αυτών: 
α) Τον Μακ. Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων κ. Sahak Masalyan, και 
β) Τον Σοφολογιώτατο Αρχιραββίνο κ. Ishak Haleva. 
Ο Παναγιώτατος έγινε δεκτός με τιμή και εγκαρδιότητα από τους ίδιους και τους συνεργάτες τους. 

Επίσης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, με την ευκαιρία του Πάσχα των ετεροδόξων, εκπροσωπήθηκε: 
- Από τον Πανοσιολ. Μ. Αρχιμανδρίτη κ. Αγαθάγγελο, Αρχειοφύλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κατά την Λειτουργία που τελέστηκε στον ΡΚαθολικό Ναό του Αγίου Πνεύματος, στο Harbiye, το απόγευμα του Σαββάτου, 3 Απριλίου 2021. 
- Από τον Πανοσιολ. Μ. Σύγκελλο κ. Ιάκωβο, κατά την: 
α) Λειτουργία που τελέστηκε στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος, των Χαλδαίων Καθολικών, στο Hamalbasi του Πέραν, το απόγευμα του Σαββάτου, 3 Απριλίου 2021. 
β) Λειτουργία που τελέστηκε στον Ι. Ναό Surp Hovhan Vosgeperan, των Αρμενο-Καθολικών, στο Ταξίμ, την Κυριακή, 4 Απριλίου 2021, το πρωί. 
- Από τον Αιδεσιμ. Οικονόμο κ. Δημήτριο Μαγιόγλου, κατά την Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Sacre Coeur, των Συρο-Καθολικών, στο Gümüşsuyu, την Κυριακή, 4 Απριλίου 2021. 
Εκπροσωπήσεις 
Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, εκπροσωπήθηκε: 
- Aπό τον Σεβ. Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα, κατά την κηδεία του αειμνήστου Ιωάννου Κουκίδου, εκπαιδευτικού των Ομογενειακών σχολείων της Ίμβρου, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 6 Απριλίου 2021, από τα Κοιμητήρια Ξάνθης. 
- Από τον Πατριαρχικό Διάκονο κ. Βαρνάβα Γρηγοριάδη, κατά την βάπτιση του τέκνου του ζεύγους Μουράτ και Άνυς Γκιούλμπαραν, που τελέστηκε τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails