4/10/2011

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ



Στις 20 Μαρτίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος τέλεσε τον αγιασμό στον παιδικό σταθμό της Κοινότητος Σταυροδρομίου, που βρίσκεται στον αυλόγυρο του ιστορικού ναού της Αγίας Τριάδος. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Την περασμένη Πέμπτη, 5 Απριλίου, ο Πατριάρχης επισκέφθηκε και πάλι το προνήπιο στην Αγ. Τριάδα, για να επικοινωνήσει με τους μικρούς μαθητές στον χώρο τους. Απ' αυτή την επίσκεψη είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε εδώ.


Αξίζουν συγχαρητήρια στην Εφοροεπιτροπή της Κοινότητος Σταυροδρομίου, και στον δραστήριο πρόεδρό της Γιώργο Παπαλιάρη, τόσο για την υποδειγματική λειτουργία του παιδικού σταθμού, όσο και για τα έργα ανακαίνισης που πραγματοποιεί, και τα ποικίλα προγράμματα που με αποτελεσματικότητα υλοποιεί.

1 σχόλιο:

  1. Αρχιμ. Ιωακείμ Οικονομίκος. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μ. Κίτρους. Κατερίνη.13 Απριλίου 2011 στις 9:32 π.μ.

    Η αγάπη του Πατριάρχου μας κυρίου Βαρθολομαίου για τα παιδιά, φαίνεται κάθε φορά πού έρχεται σε επαφή μαζί τους. Η παρουσία τόσο παιδιών από την Ελλάδα, το τελευταίο διάστημα στην Πόλη και το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, δείχνει αυτό ακριβώς. Παρόλ' αυτά, όμως. ο Πατριάρχης δεν ξέχνα και τα παιδιά της Πόλης, τα Ρωμηόπουλα. Η παρουσία του και πάλι στο προνήπιο της Κοινότητος της Αγίας Τριάδος στο Ταξίμ, δείχνει ότι νοιάζεται γι' αυτά. Και νοιάζεται για τα παιδιά αυτά, γιατί στα μάτια τους βλέπει το μέλλον της Πόλης, το μέλλον του Πατριαρχείου, το μέλλον της Ρωμηοσύνης, το οποίο πιστεύω όπως και πολλοί άλλοι ότι θα είναι λαμπρό. Θερμά συγχαρητήρια στην Εφοροεπιτροπή της Κοινότητος της Αγίας Τριάδος Πέραν για την ενέργειά τους αυτήν. Ο Θεός να την στηρίζει και να δίνει δύναμη στα Μέλη της. Παναγιώτατε, δεν είστε μόνος. Προχωρήστε. Το μέλλον της Ρωμηοσύνης διαγράφεται ένδοξο. Η Ρωμηοσύνη δεν πρόκειται να χαθεί παρά τις προσπάθειες πολλών. "Η Ρωμηοσύνη θα χαθεί όταν ο κόσμος λείψει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή