________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


1/03/2015

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΤΑΥΛΑ (ΦΩΤΟ)


Μητρόπολις Χαλκηδόνος
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος, όπου την 1η Ιανουαρίου το απόγευμα τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος Αθανασίου.  
Μητρόπολις Δέρκων
Από την καθιερωμένη Χριστουγιεννιάτικη γιορτή στο Μακροχώρι, όπου τα παιδιά έψαλαν ύμνους, κάλαντα και έπαιξαν μικρά σκετς, παρουσία του Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων  Αποστόλου αλλά και του παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργού Αυξέντιου Καλαγκού. 
Από Χριστουγεννιάτικο Δείπνο Αγάπης στην Αίθουσα της Αστικής Σχολής Ταταούλων, στο οποίο παρέστη και απηύθυνε εόρτιο χαιρετισμό ο Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της Περιφερείας Ταταούλων Μητροπολίτης Σασίμων Γεννάδιος. 

1 σχόλιο:

  1. Αρχιμ. Ιωακείμ Οικονομίκος. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μ. Κίτρους.8 Ιανουαρίου 2015 στις 10:51 π.μ.

    Παρά τις αρνητικές προβλέψεις ορισμένων πού κατά καιρούς λένε για το Πατριαρχείο και την Ρωμηοσύνη της Πόλεως, οι ειδήσεις πού έρχονται μέσω των ιστοσελίδων, δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Το Πατριαρχείο και η Ρωμηοσύνη είναι εδώ ζωντανά και δραστήρια. Οι Μητροπόλεις της Πόλεως, Χαλκηδόνος, Δέρκων, Πριγκηποννήσων, αλλά και οι διάφορες Αρχιερατικές Περιφέρειες της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, συνεχίζουν να ζούν και να τελούν όλα όσα προβλέπει η Εκκλησία αλλά και η παράδοση του Γένους μας. Η Ρωμηοσύνη ζή και θα ζή στην Πόλη, γιατί εκεί την έταξε ο Θεός και η ιστορία. Χρόνια πολλά και καλή χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails