________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/14/2015

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΒΙΖΥΗΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (ΦΩΤΟ)

Σήμερα, Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 επισκέφθηκαν την Θεολογική Σχολή της Χάλκης, οι σύνεδροι του Διεθνούς Μαθητικού Συνεδρίου "Γ. Βιζυηνός. Εις την Πόλιν" που πραγματοποιείται στο Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινουπόλεως, και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ώστε να τελέσουν τρισάγιο στον τάφο του Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής Ηλία Τανταλίδη, διδασκάλου του Γεωργίου Βιζυηνού, αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (1872 έτος εισαγωγής του στην Θεολογική Σχολή). 
Τους συνέδρους, υποδέχθηκε ο Ηγούμενος της Ιεράς Σταυροπηγιακής και Πατριαρχικής Μονής Αγίας Τριάδος (Θεολογική Σχολή) μαζί με πατέρες της Μονής. Οι σύνεδροι ξεναγήθηκαν σε χώρους της Θεολογικής Σχολής, καθώς και στο καθολικό της Ιεράς Μονής. 
Στο τέλος τελέσθηκε τρισάγιο στον τάφο του Ηλία Τανταλίδη από τον Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρο Ηγούμενο της Ιεράς Μονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails