________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/20/2021

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ (18-19 Απριλίου 2021)


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
• Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Πολύκαρπο Θεοφάνη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, που κατά την περίοδο της Αγίας Τεσσαρακοστής διακόνησε την Ι. Μητρόπολη Σμύρνης, και ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία με την ευκαιρία της επιστροφής του στην Ελλάδα. 
• Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Λάζαρο Θεοδοσίου, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα επικείμενα ονομαστήριά του. 
• Για τον ίδιο σκοπό, τον Εντιμ. κ. Λάζαρο Π. Μπρούχιν, νεοπροσληφθέν στέλεχος της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης. 
• Τον Μουσικολ. κ. Μιλτιάδη Παππά, Δεξιό Ιεροψάλτη του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Ταξείμ, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα διαγενόμενα ονομαστήριά του.
• Τον Ελλογιμ. κ. Gocha Barnovi, Καθηγητή, με τον Εντιμ. κ. Vladimir Tsitlidze, μεταπτυχιακό απόφοιτο του Οικουμενικού Ινστιτούτου Bossey, από τη Γεωργία. 
• Την Ευγεν. κ. Κορφινή Σακάτη, αυταδέλφη του προσφάτως κοιμηθέντος αειμνήστου Μητροπολίτου Συνάδων κυρού Διονυσίου, από την Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails