________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/28/2012

ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Ρεπορτάζ-φωτογραφίες του Νικολάου Μαγγίνα

Ο Ρουμάνος Ευρωβουλευτής Corneliu Vadim Tudor επισκέφθηκε το Φανάρι όπου είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα διορθόδοξου και διαχριστιανικού ενδιαφέροντος. 
Ο Ρουμάνος πολιτικός του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου επεσήμανε την ιδιαίτερη θέση που κατέχει στη σύγχρονη πολυπολιτισμική πραγματικότητα ο ιστορικός θεσμός του Οικουμενικού Πατριαρχείου καθώς και τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί σε διεκκλησιαστικό και οικολογικό πλαίσιο ο Προκαθήμενός του. 
Ο πολυγραφότατος Ρουμάνος Ευρωβουλευτής προσέφερε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο αρκετά από τα βιβλία του με θρησκευτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο. 
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη (26.7.2012), παρέστησαν η Γενική Πρόξενος της Ρουμανίας στην Πόλη Stefana Greavu καθώς και η σύζυγος και οι κόρες του Ευρωβουλευτού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails