________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


1/21/2017

ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΗΛΥΒΡΙΑΣ ΜΑΞΙΜΟΥ (ΦΩΤΟ)


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος εόρτασε σήμερα τα ονομαστήριά του, επί τη μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Μαξίμου του Ομολογητού. 
Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας ιερούργησε στον Ι. Ναό Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου, της Περιφερείας Υψωμαθείων, της οποίας είναι Αρχιερατικώς Προϊστάμενος.
Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι οι Σεβ Μητροπολίτες: Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος και Φιλαδελφείας κ. Μελίτων, καθώς και ο Επίσκοπος Αλικαρνασσού Αδριανός. 
Ακολούθησε δεξίωση στην Κοινοτική Αίθουσα. 


1 σχόλιο:

  1. Αρχιμ. Ιωακείμ Οικονομίκος. Ιεροκήρυξ Ι. Μ. Κίτρους.22 Ιανουαρίου 2017 στις 5:11 μ.μ.

    Πολλά καλά και ευλογημένα τα έτη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σηλυβρίας κυρίου Μαξίμου. Ο θεός, με τις πρεσβείες και τις ευλογίες του Αγίου Μαξίμου και του γόνου της Σηλυβρίας Αγίου Νεκταρίου, να ευλογούν και να μακροημερεύουν τον καταξιωμένο Ιεράρχη της Μητρός Εκκλησίας. Χρόνια πολλά Δεσπότη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails