________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/29/2020

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ


Κοινότητα Νεοχωρίου
Με βαθύτατη κατ’ άνθρωπο θλίψη πληροφορηθήκαμε την εκδημία του αείμνηστου Μητροπολίτη Καστορίας κυρού Σεραφείμ, μετά από άνιση μάχη με τη νόσο του κορωνοϊού. Του ποιμένα της τοπικής Εκκλησίας της Καστοριάς, του επισκόπου της ευσεβούς πίστης και θυσιαστικής αγάπης, που πρόσφερε τον Ιερατικώς μας Προϊστάμενο στην Κοινότητα Νεοχωρίου και στην διακονία της Μητέρας Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, που τόσο αγαπούσε και στην οποία ήταν αφοσιωμένος. 
Αξιωθήκαμε να τον έχουμε, με την ευχή και ευλογία της Α.Θ. Παναγιότητος, προεστώτα της Κυριακής ευχαριστιακής σύναξης δύο φορές, στους Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κουμαριωτίσσης. 
Ενώνουμε τις έμπονες προσευχές μας μαζί με τον ιερέα μας, που είναι «οστούν εκ των οστέων του και σαρξ εκ της σαρκός του», όπως ο ίδιος έλεγε, για την μακαρία ανάπαυσή του εν χώρα ζώντων, μετά των Αγίων και των Δικαίων.


Από το αρχείο του Φως Φαναρίου
Δείτε εδώ την Θ. Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο Νεοχωρίου (30-8-2015). 
Εδώ την Θ. Λειτουργία από τον Ι. Ναό Παναγίας Κουμαριωτίσσης (2-9-2018). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails