________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/19/2020

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (Video)

Ο Πατριάρχης απηύθυνε μήνυμα στην Διαδικτυακή Γιορτή 
Φωτογραφία: Νίκος Μαγγίνας

Με την παρουσία της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Α΄ πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020, η Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή των όπου γης Κωνσταντινουπολίτικων – Ιμβριακών – Τενεδιακών Σωματείων. 
O Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων (ΣΥΡΚΙ) και η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών (Οι.Ομ.Κω.) συντόνισαν την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση Κωνσταντινουπολίτικων, Ιμβριακών και Τενεδιακών Σωματείων από όλες τις ηπείρους, με στόχο να συνεορτάσουν εν όψει Χριστουγέννων και να στείλουν μήνυμα ελπίδας και ενίσχυσης σε όλον τον κόσμο, που δοκιμάζεται από την πανδημία. 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε κάλαντα από παιδιά και νέους, με πρώτους τους νέους της Ίμβρους, μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη, χαιρετισμούς από εκπροσώπους των Σωματείων, παραδοσιακά τραγούδια κ.α.

Φωτ. Νίκος Μαγγίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails