________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/01/2021

Η Αρχιεπισκοπή Καναδά φιλοξενεί έκτακτη κλινική εµβολιασµού COVID-19 στο Πολιτιστικό της Κέντρο στο Τορόντο


Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, το Πολιτιστικό Κέντρο (3840 Finch Ave. East, Toronto) της Ι. Αρχιεπισκοπής Καναδά, µετατράπηκε σε κλινική εµβολιασµού για τον ιό COVID-19. 
Σε στενή συνεργασία µε αξιωµατούχους της δηµόσιας υγείας από το Scarborough Health Network (SHN), καθώς και από το Carefirst Seniors and Community Services Association (µια οµάδα επαγγελµατιών ιατρικής και εθελοντών), το Πολιτιστικό Κέντρο (το οποίο διατέθηκε δωρεάν) µετετράπη σε προσωρινή κλινική εµβολιασµού. 
Χιλιάδες άνθρωποι περίµεναν από νωρίς το πρωί για να πάρουν σειρά για τον εµβολιασµό τους. Εν μέσω τεράστιας ζήτησης, η έκτακτη κλινική για οκτώ ώρες χορήγησε περισσότερα από 1.000 εµβόλια σε κατοίκους, φοιτητές και εργαζόµενους της περιοχής. 
Η απόφαση για τη λήψη εµβολίου COVID-19 βοηθά στην προσωπική προστασία µας από τον θανατηφόρο ιό, αλλά είναι επίσης µια πράξη χριστιανικής αγάπης και ενότητας προς τους συνανθρώπους µας. Με αυτόν τον τρόπο µπορούµε να δηµιουργήσουµε µια ασφαλή κοινωνία όπου ο COVID-19 µπορεί να ηττηθεί και η αίσθηση της κανονικότητας να επιστρέψει στη ζωή µας µε στενούς δεσµούς µε την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές µας. 


Εκτιµούµε τη δουλειά και την προσπάθεια των υπαλλήλων του SHN και της Carefirst να επιτύχει το έργο της η έκτακτη αυτή κλινική. Η Ι. Αρχιεπισκοπή εκφράζει επίσης την ευγνωµοσύνη της στον Βουλευτή της Επαρχίας Οντάριο Άρη Babikian (Scarborough-Agincourt), ο οποίος πρώτος εισηγήθηκε την πρόταση αυτή και είναι σταθερός υποστηρικτής της Εκκλησίας στον Καναδά, συµπεριλαµβανοµένης της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Αγίου Νικολάου, του Διοικητικού Συμβουλίου, της Φιλοπτώχου Αδελφότητας και όλων των εθελοντών για τη συμβολή τους στην περιοχή και του Άρχοντα του Οικουµενικού Πατριαρχείου Ευάγγελου Σωτηρόπουλου που βοήθησε στην οργάνωση αυτού του έργου.
Με τη βοήθεια του Θεού, την προστασία της Παναγίας και τις µεσιτείες των Αγίων Αποστόλων µπορούµε και θα ξεπεράσουµε την πανδηµία COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails