________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


10/20/2009

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ



ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
Aναχώρησις της Α. Θ. Παναγιότητος εις Αμερικήν


Σήμερον, Τρίτην, 20ην Οκτωβρίου 2009, ανεχώρησεν εις Αμερικήν δι’ ιδιωτικού αεροσκάφους η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου όπως ηγηθή του υπό του Οικουμενικού Πατριαρχείου συγκαλουμένου 8ου Διεθνούς Διαθρησκειακού καί Διεπιστημονικού Οικολογικού Συμποσίου, το οποίον θά πραγματοποιηθεί εις τον Ποταμόν Mississippi.
Μετά την Νέαν Ορλεάνην, ο Πατριάρχης θα επισκεφθή την Νέαν Υόρκην, την Ατλάνταν και την πρωτεύουσαν Ουάσιγκτων, όπου την 3ην Νοεμβρίου θα συναντηθή με τον Πρόεδρον Obama εις τόν Λευκόν Οίκον, ενώ θα παρακαθήση εις γεύματα τα οποία θα παραθέσουν πρός τιμήν Αυτού ο Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α., η ηγεσία του Κογκρέσσου και η Υπουργός Εξωτερικών κ. Κλίντον.
Κατά τήν επίσκεψίν Του εις την Νέαν Υόρκην ο Πατριάρχης θα παραστή εις τους εορτασμούς διά τα ονομαστήρια και την δεκάτην επέτειον της εκλογής του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου.
Συνοδοί της Α. Θ. Παναγιότητος κατά το επίσημον τούτο ταξίδιον Αυτής θα είναι οι Σεβ. Μητροπολίται Γέρων Χαλκηδόνος κ. Αθανάσιος, Γαλλίας κ. Εμμανουήλ καί Κορέας κ. Αμβρόσιος, οι Πανοσιολ. Μ. Αρχιδιάκονος κ. Μάξιμος καί Αρχιμανδρίτης κ. Κύριλλος Συκής, εκ Μυτιλήνης, ο Ιερολ. Πατριαρχικός Διάκονος κ. Νήφων Τσιμαλής, και οι κ. κ. Νικόλαος Μαγγίνας, Δημοσιογράφος, Συμεών Φραντζελατζίογλου, Αρχικλητήρ, καί Σπυρίδων Πανταζής, εκ μέρους των νέων της Ομογενείας της Πόλεως.
Πατριαρχικός Επίτροπος διά τον χρόνον της απουσίας της Α. Θ. Παναγιότητος ωρίσθη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μοσχονησίων κ. Απόστολος, Ηγούμενος της εν Χάλκη Ι. Μονής της Αγίας Τριάδος, όστις καί προέπεμψεν Αυτήν εν τω αεροδρομίω ομού μετά του Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσυγκέλλου κ. Στεφάνου και του εντιμ. κ. Βασιλείου Μπορνόβα, Γεν. Προξένου της Ελλάδος ενταύθα.


Φωτό: Νίκος Μαγγίνας



2 σχόλια:

  1. Ο πόλεμος εναντίον του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη φουντώνει.
    Υπάρχει ένα blog, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ονομάζεται που κάνει πόλεμο λυσσαλέο, ελεεινό και ανήθικο.
    Στους επισκέπτες αυτού του blog πρέπει να είναι γνωστό.
    Το τελευταίο διάστημα με τη λογική του "έχω και το μαχαίρι και το πεπόνι" έχουν κόψει την ελεύθερη πρόσβαση στα σχόλια.
    Γι' αυτό το λόγο και προκειμένου να έχω την άνεση να σχολιάζω τα δηλητιριώδει δημοσιεύματα τους δημιούργησα το blog: www.tyhikos.blogspot.com
    Συγγνώμη για την κατάχρηση της φιλοξενείας, αλλά επειδή έχω διαπιστώσει ότι το "ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ" το παρακολουθούν στενά, το κάνω για να μη νομίζουν ότι παίζουν σε άδειο γήπεδο.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία.
    ΤΥΧΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΥΧΙΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΥΓΕ! ΜΑΣΤΙΖΕ ΤΟΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩ ΟΝΤΙ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΝΤΑΣ", ΜΑΣΤΙΓΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΠΡΕΠΕΙ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΟΥΤΙΝΟΣ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗ ΠΝΟΗ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΘΗΤΩ, ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΗ ΕΙΗΣΑΝ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΠ΄ΑΓΑΘΩ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΥΝΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails