________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/29/2014

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


Ο Πάπας Φραγκίσκος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, έφτασε σήμερα το πρωί στην Κωνσταντινούπολη, προερχόμενος από την Άγκυρα, όπου χθες ξεκίνησε την τριήμερη επίσκεψή του στην Τουρκία. 
Στο αεροδρόμιο Ατατούρκ τον υποδέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μαζί με τον Μητροπολίτη Γέροντα Περγάμου Ιωάννη και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.  
Σε λίγο ο Πάπας θα τελέσει Θεία Λειτουργία στον Ρωμαιοκαθολικό Ναό του Αγίου Πνεύματος, στην οποία θα παραστεί και ο Οικουμενικός Πατριάρχης. 
Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα, ο Πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφθεί το Φανάρι όπου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα τελεστεί Δοξολογία και ακολούθως θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. 
Αύριο το πρωί ο Πάπας θα παραστεί στην Πατριαρχική Θ. Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, επί τη Θρονική Εορτή της Μητρός Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails