________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


10/04/2011

Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο επισκέφθηκε στο Φανάρι η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Γεώργιο Αγγελόπουλο. Ο Πατριάρχης εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψή τους στην έδρα της Οικουμενικής Ορθοδοξίας, ευχόμενος επιτυχίες στους αγώνες τους και εξήρε τη συμβολή τους στην καλλιέργεια της Ελληνο-Τουρκικής φιλίας στον αθλητικό τομέα. 
Ο Πατριάρχης δεν παρέλειψενα αναφερθεί με λόγια ευγνωμοσύνης στην μεγάλη και γενναιόδωρη προσφορά της οικογενείας Αγγελοπούλου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, με κορυφαία έργα την οικοδόμηση του Πατριαρχικού Οίκου, την ανακαίνιση του Πατριαρχικού Ναού κ.α. Τα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης, μαζί με τον προπονητή και τους άλλους παράγοντές της επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και στον Πατριαρχικό Οίκο, όπου εκτίθεται η προτομή του αειμνήστου Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Μεγάλου Ευεργέτου και Μ. Λογοθέτου του Πατριαρχείου.
Την παραμονή της επισκέψεως αυτής, ο Πρόεδρος με την σύζυγό του Ιωάννα και την κόρη τους Άννα Μαρία (21 μηνών) είχαν ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, εκφράζοντας τον ιδιαίτερο σεβασμό και την αφοσίωση της οικογενείας Αγγελοπούλου στο πρόσωπό του και ευρύτερα στον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Στη συνάντηση επίσης παρέστη ο Γεώργιος Σκινδήλιας, αντιπρόεδρος της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails