________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/20/2021

Η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Κυριακή της Ορθοδοξίας έχει καθιερωθεί από ετών ως επίσημη εορτή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης (ΟΑΚ), αλλά και ως ευκαιρία πνευματικής περισυλλογής και διαπροσωπικής κοινωνίας. 
Με αφορμή αυτή την μεγάλη εορτή πραγματοποιήθηκε απόψε, Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Ορθοδοξία, Πανδημία και Κοινωνική Συνοχή».   
Στη στρογγυλή τράπεζα συμμετείχαν οι: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, Πρόεδρος του Ιδρύματος, Ηλίας Μαζοκοπάκης, Παθολόγος - Ιατρός στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης - Θεολόγος, Γρηγόριος Λαρεντζάκης, Καθηγητής Θεολογίας του Πανεπιστημίου του Γκρατς της Αυστρίας, Άρχων Μέγας Πρωτονοτάριος του Οικουμενικού Πατριαρχείου και Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος, Θεολόγος - Μουσικός. 
Χαιρέτισαν την εκδήλωση: ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι βουλευτές Βασίλης Διγαλάκης και Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Δήμαρχος Πλατανιά Χανίων Γιάννης Μαλανδράκης. 
Συντόνισε ο Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ. 
Η συζήτησε μεταδόθηκε από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. 
Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails