________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/21/2021

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)


Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου
Σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, 21 Μαρτίου 2021, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, τελέστηκε Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου. 
Κατ' αυτήν τελέστηκαν η εις Επίσκοπον χειροτονία του Θεοφιλ. Εψηφισμένου Μητροπολίτου Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέου, καθώς και η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Πανοσιολ. Πρωτοσυγκελλεύοντος κ. Θεοδώρου.
Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Πατριάρχης προχείρισε τον Πανοσιολ. κ. Θεόδωρο στο οφφίκιο του Μεγάλου Πρωτοσυγκέλλου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας. 

 

2 σχόλια:

  1. Αρχιμ. Ιωακείμ Οικονομίκος. Ιεροκήρυξ Ι. Μ. Κώου και Νισύρου.21 Μαρτίου 2021 στις 1:24 μ.μ.

    ΑΞΙΟΙ, Ο ΝΈΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΝΝΟΥ.
    ΑΞΙΟΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails