________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/16/2021

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ (14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021)

Φωτ. Νίκος Παπαχρήστου 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Την Εφορεία της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, με την ευκαιρία της επικείμενης εορτής του Αγίου Πνεύματος. Με την ίδια ευκαιρία δέχθηκε την Εκκλησιαστική Εφοροεπιτροπή της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, η οποία και προσέφερε στον Παναγιώτατο τον καθιερωμένο άρτο. 
- Τον Αιδεσιμ. Πρεσβ. κ. Σωφρόνιο Συκάκη, εφημέριο στην Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εκδήλωση της Πατριαρχικής συμπαθείας για την εκδημία της αειμνήστου συζύγου του Θεοδώρας. 
- Τον Αιδεσιμ. Don Marco Gnavi, στέλεχος της ΡΚ Κοινότητος του Αγίου Αιγιδίου και εφημέριο του Ι.N. Santa Maria in Trastevere, Ρώμης. 
- Την Εξοχ. κ. Irit Lilian, Επιτετραμμένη του Ισραήλ στην Άγκυρα, μαζί με τον Εντιμ. κ. Ehud M. Eitam, επί κεφαλής του Γενικού Προξενείου της ίδιας χώρας στην Πόλη. 
Εκπροσώπηση 
Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Αιδεσιμ. Οικονόμο κ. Δημήτριο Μαγιόγλου, κατά τη Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Αντωνίου της Παδούης, που τελέστηκε το Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021, στον φερώνυμο ΡΚαθολικό Ναό στο Σταυροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails