________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/16/2012

Ο ΔΩΔΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


Του Νικολάου Μαγγίνα
Κατά το διήμερο της ονομαστικής εορτής του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, πλήθος ιεραρχών από την Ελλάδα και τον κόσμο κατέφθασαν στο Φανάρι, για να εκφράσουν από κοντά τον σεβασμό και την προσήλωσή τους στον Οικουμενικό Πατριάρχη, τον Προεστώτα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 
Μεταξύ αυτών ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, ο και Πρωτοσυγκελλεύων της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου, ο οποίος είχε εγκαρδιότατη συνάντηση με τον Πατριάρχη στο Γραφείο του και ιδιαίτερη συζήτηση για διάφορα θέματα.


Ο Πατριάρχης εξέφρασε την αγάπη κι εκτίμησή του προς τον ανυστερόβουλο υποστηρικτή του Φαναρίου κ. Χρυσόστομο, ενώ ο Μητροπολίτης Δωδώνης την μόνιμη και διαρκή αφοσίωσή του στα θέσμια του Ιερού Κέντρου της Ορθοδοξίας, προς το οποίο προσβλέπουν οι απανταχού της οικουμένης Ορθόδοξοι, όπως ακριβώς τα τέκνα προς την μητέρα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails