________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/02/2018

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ


Για άλλη μια φορά στη γη της Ιωνίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης. 
Από την Κυριακή 6 Μαΐου έως και την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, ο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο, θα παραστεί σε εκδηλώσεις και θα προστή ιερών ακολουθιών στη γη της Ιωνίας. 
Την Κυριακή 6 Μαΐου το απόγευμα οι δύο προκαθήμενοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση του μουσικολ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ "Ξενιτεμένο μου πουλί" στο Θέατρο της Σμύρνης Izmir Sanat.
Την Δευτέρα 7 Μαΐου το απόγευμα θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός και την Τρίτη 8 Μαΐου Θεία Λειτουργία στον Τάφο του Αγίου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, στην παλαιοχριστιανική Βασιλική στην Έφεσο, επί τη μνήμη του Αγίου. 
Την Τρίτη το απόγευμα Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Κιρκιντζέ και Θεία Λειτουργία την Τετάρτη 9 Μαΐου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μενεμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails