________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/12/2020

Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ 12ης ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΜΒΡΟΥ (ΦΩΤΟ)


Η τελετή αποφοίτησης της 12ης τάξης του Ελληνικού Σχολείου Ίμβρου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 σε πολύ στενό κύκλο στη Μητρόπολη του νησιού, παρουσία του Σεβ.  Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου κ. Κυρίλλου. 
Οι τελειόφοιτοι μαθητές εκφώνησαν με βαθιά συγκίνηση τον απολογισμό της σχολικής τους ζωής, ενώ με λόγια καρδιάς και ευχές τους αποχαιρέτησαν ο Διευθυντής κος Μάκης Καμπουρόπουλος, η Φιλόλογος κα Ανθούλα Κώστα, τα παιδιά της 9ης και της 11ης τάξης και φυσικά ο Μητροπολίτης. Οι μαθητές της 11ης τάξης ως αποχαιρετιστήριο δώρο χάρισαν στους συμμαθητές τους χειροποίητα λευκώματα με αναμνήσεις και εικόνες της κοινής τους ζωής.
Με βαθιά ευγνωμοσύνη επίσης αποχαιρέτησαν την Καθηγήτρια των Αγγλικών κα Μαρία Ιωαννίδου και τον Μαθηματικό κο Μάρκο Μαρκετάκη που επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά τη λήξη της πενταετούς απόσπασής τους.






2 σχόλια:

  1. Αρχιμ. Ιωακείμ Οικονομίκος. Ιεροκήρυξ Ι. Μ. Κώου και Νισύρου.12 Ιουνίου 2020 στις 9:22 μ.μ.

    Συγχαρητήρια παιδιά. Καλή πρόοδο να έχετε. Η Παναγία να σας ευλογεί και να σας αγιάζει. Μην ξεχνάτε. Είστε Ρωμηοί, κληρονόμοι μιας μεγάλης ιστορίας και παρακαταθήκης. Μην ξεχνάτε ότι ζείτε σε ένα ευλογημένο νησί, πατρίδα του Πατριάρχου μας κυρίου Βαρθολομαίου, που τόσο αγαπά και αγωνίζεται γι αυτό. Άλλωστε η επαναλειτουργία των σχολείων στην Ίμβρο, είναι δικό του δημιούργημα. Ο νέος και καταξιωμένος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλος, εκλεκτός Ιεράρχης της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, θα είναι πάντα κοντά σας. Ότι και να κάνετε μην ξεχνάτε τον τόπο σας. Σας έχει ανάγκη. Η Παναγία μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .. και του νονού Αυτού κυρού αρχιεπισκόπου τέως Β.και Ν.Αμερικης Ιακώβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails