________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/23/2020

Επιστολές συμπαθείας του Οικουμενικού Πατριάρχου προς τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky και στον πρ. Πρόεδρο Petro Poroshenko

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας V. Zelensky - Φωτ. Αρχείου: Ν. Μαγγίνας  

H Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Εξοχ. κ. Volodymyr Zelensky, με την οποία του εκφράζει την συμπάθειά και τις θερμές και εγκάρδιες ευχές Του για την ταχεία ανάρρωση της συζύγου του, Ευγεν. κ. Olena Zelenska, η οποία ασθένησε από τον Covid-19 και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Κιέβου. 
“Σας διαβεβαιώνουμε για τις εγκάρδιες προσευχές μας προς τον Παντοδύναμο να την βοηθήσει σύντομα να επιστρέψει στις καθημερινές δραστηριότητες και τις υψηλές ευθύνες της”, αναφέρει ο Παναγιώτατος στο Γράμμα του προς τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. 
“Με την ελπίδα ότι η πανδημία του COVID-19 βρίσκεται σε ύφεση και η Ουκρανία θα επιστρέψει στην κανονικότητα ενωμένη και στις καλύτερες συνθήκες, επιδαψιλεύουμε σε εσάς, αγαπητέ κ. Πρόεδρε, στην αγαπημένη σας σύζυγο και τα παιδιά σας, καθώς και στον αγαπητό ουκρανικό λαό, επιτυχία και κάθε καλό και ευλογία άνωθεν.” 
Επίσης, ο Παναγιώτατος απέστειλε Γράμμα προς τον πρώην Πρόεδρο της Ουκρανίας, Εξοχ. κ. Petro Poroshenko, με το οποίο εκφράζει προς τον ίδιο και την οικογένειά του, τις ειλικρινείς και εκ βάθους καρδίας συλλυπητήριες ευχές Του για την κοίμηση του πατέρα του, αειμνήστου Oleksiy Poroshenko.

“Είθε ο Κύριός μας να του χαρίσει αιώνια ανάπαυση και εσείς να θυμάστε και να τιμάτε για πολλά, πολλά χρόνια τις πολύτιμες στιγμές που μοιραστήκατε μαζί του κατά τη διάρκεια του επιγείου βίου του. Ας είναι αιωνία η μνήμη αυτού”, καταλήγει ο Παναγιώτατος.
__________ 
Σημείωση: Οι επιστολές του Παναγιωτάτου είναι γραμμένες στην αγγλική γλώσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails