________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/09/2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (9 Ιουλίου 2020)


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
Ακροάσεις 
Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
– Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο, συνοδευόμενο από τον εκ των Ιερέων του Αιδεσ. κ. Νικηφόρο Ταλιαδούρο με τη σύζυγό του Ζωή. 


– Τον Ευλαβ. Διάκονο κ. Νικόδημο Σαϊδάμ, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, στην Περιφέρεια Σταυροδρομίου, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία, με την ευκαιρία των επικείμενων ονομαστηρίων του. 
–  Τον Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο κ. Remzi Diril, κληρικό των εν τη Πόλει Χαλδαιοκαθολικών. 
–  Τον Εντιμ. κ. Δημήτριο Γαλάνη, Αστυνομικό που υπηρετεί στο Γεν. Προξενείο της Ελλάδος στην Πόλη, με την σύζυγό του Ευγεν. κυρία Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τα παιδιά τους, Σοφία και Πηνελόπη. 
– Την Ευγεν. κυρία Rojin Ülker, Καλλιτέχνιδα. 
Εκπροσωπήσεις 
Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Βαρνάβα Γρηγοριάδη, κατά την κηδεία της αειμνήστου Ευδοξίας Ράκα, η οποία τελέστηκε την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, από τον Ι.Ναό Αγ. Δημητρίου Ταταούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails