________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/03/2021

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ


Ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν κατά την χθεσινή (2-3-2021) συνάντησή του στην Άγκυρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στο πλαίσιο της παρουσίασης σχεδίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ευχήθηκε εγκαρδίως στον Παναγιώτατο, με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του, και του προσέφερε ένα συμβολικό δώρο. 
Ο Φαχρετίν Αλτούν, διευθυντής Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, σε ανάρτησή του στο twitter ευχήθηκε για τα 81α γενέθλια του Πατριάρχη σημειώνοντας: “Ζούμε στην ενότητα και την αλληλεγγύη στην πατρίδα μας για αιώνες, συμμορφωνόμαστε με τον νόμο της αδελφοσύνης και της γειτονίας. Συγχαίρω τον Έλληνα Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τα 81α γενέθλια, με την ελπίδα ότι η ένωση μας θα διαρκέσει για πολλά ακόμη χρόνια”. 

1 σχόλιο:

  1. Με όλον τον σεβασμό, πως γίνεται ο όρος Ρουμ μεταφράζεται σε Έλλην; Ο όρος Έλλην αποτελεί εθνικό προσδιορισμό, ενώ ο Ρουμ (Ρωμαίος) εθνοτικό. Νομίζω ότι η μετάφραση είνα άστοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails