________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/04/2009

Ο Ομογενής βουλευτής στη Δούμα της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδης στον Οικουμενικό Πατριάρχη


Ρεπορτάζ - φωτό: Νικόλαος Μαγγίνας

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε σήμερα το μεσημέρι ο ομογενής βουλευτής στη Δούμα της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επισκέφθηκε την έδρα της πρωτόθρονης Εκκλησίας της Ορθοδοξίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τον συνεχάρη για την αγάπη του και την προσφορά του στην Ορθοδοξία και ιδιαιτέρως στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Ο
βουλευτής του κόμματος του σημερινού Πρωθυπουργού Βλαδιμήρου Πούτιν, αναφέρθηκε με συγκίνηση στους προγόνους του, οι οποίοι πάντοτε είχαν την σκέψη τους στραμμένη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Κωνσταντινούπολη.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος τού προσέφερε ένα δίσκο με εγχάρακτη παράσταση της Παναγίας της Παμμακαρίστου.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Μητροπολίτες Αυστρίας Μιχαήλ και Γαλλίας Εμμανουήλ και ο Κυριάκος Ιορδανίδης από την Ελληνική Κοινότητα της Γεωργίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails