________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/28/2009

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


φωτό: Νικόλαος Μαγγίνας


Την επομένη των Χριστουγέννων ο Oικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχθηκε στο Φανάρι τον Πρόεδρο του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. και Βουλευτή Β’ Αθηνών Άδωνι Γεωργιάδη.


Η επίσκεψη, σύμφωνα με σχετικό ανακοινωθέν του κόμματος "έγινε και για να λάβει ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. την Ευλογία του Πατριάρχου μας, αλλά και για να του εκφράσει εκ του σύνεγγυς την αμέριστη συμπαράστασή του, στο Δίκαιο Αγώνα που κάνει κατά της καταπίεσης που υφίσταται από το Τουρκικό Κράτος.
Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρεχώρησε συνέντευξη στο Αμερικανικό Τηλεοπτικό Δίκτυο CBS, δημοσιοποιώντας την τεράστια καταπίεση που υφίσταται από την Τουρκική Κυβέρνηση. Η συγκεκριμένη δε συνέντευξη προκάλεσε παγκόσμιο σάλο και τοποθέτησε την Τουρκία στη θέση του απολογούμενου".


Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και, στη συνέχεια, ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσεκάλεσε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ και τον Γραμματέα της Κ.Ε. στο εορταστικό γεύμα, που παραδοσιακά δίνεται τέτοια ημέρα προς τιμήν των Καθηγητών της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη την αμέριστη συμπαράσταση του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και του συνόλου του Ελληνικού Λαού στον δίκαιο αγώνα που διεξάγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails