________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/29/2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

Κωνσταντινούπολη, ρεπορτάζ-φωτογραφίες του Νίκου Μαγγίνα

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου το μεσημέρι, στο Φανάρι, ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεβ, ο οποίος επισκέπτεται την Τουρκία. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα και ακολούθησε την πρόσφατη συνάντηση που είχαν μετά την εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Πατριάρχη Βουλγαρίας κυρού Μαξίμου στην οποία προέστη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. 
Κατά τη διάρκεια της συζητήσεως τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις πρωτοβουλίες και τη διακονία του Οικουμενικού Θρόνου στην Πόλη και τον κόσμο.
Παρόντες στη συνάντηση ήσαν ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, ο Άρχων Μέγας Χαρτοφύλαξ της ΜτΧΕ Παντελεήμων Βίγκας, εκπρόσωπος των Μειονοτήτων στο Συμβούλιο της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφίων, το οποίο εδρεύει στην Άγκυρα, ο Πρόεδρος της Βουλγαρικής Κοινότητας της Πόλης και συνεργάτες του Προέδρου της Βουλγαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails