________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/25/2019

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ, ΖΩΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΨΩΜΑΘΕΙΩΝ 
Tο πρωΐ της Δευτέρας, 22 Απριλίου, μαθητές του Ζαππείου και του Ζωγραφείου, καθώς και μέλη του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων, κατέθεσαν στεφάνια στο μνήμα του Λευτέρη Αντωνιάδη, διάσημου ποδοσφαιριστή της Τουρκικής ομάδας Φενέρμπαχτσε. 
Παρέστησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Γεώργιος Κασάπογλου, Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συνδέσμου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Στυλιανός Γκιουλγκιούν, Εκπαιδευτικοί και μέλη διαφόρων Συνδέσμων της Φενέρμπαχτσε, καθώς και εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας. 
Όλοι μαζί μετέβησαν στο Κοιμητήριο της Πριγκήπου και κατέθεσαν στεφάνια στον τάφο του αείμνηστου ποδοσφαιριστή. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης στεφάνων, άπαντες μετέβησαν στο γήπεδο της ομάδας, όπου και ξεναγήθηκαν στο μουσείο, στα γραφεία του Διοικητικού Συμβουλίου και εντός του γηπέδου. Μετά το τέλος της ξενάγησης o εκπρόσωπος της ομάδας επεσήμανε την ξεχωριστή θέση του Λευτέρη στην ιστορία του Τουρκικού ποδοσφαίρου και εξήρε το μοναδικό ταλέντο του αείμνηστου ποδοσφαιριστή. 
Εκ του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails