________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/19/2019

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ HARVARD ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΦΩΤΟ)

φωτογραφίες: Φως Φαναρίου
Σύμφωνα με το δελτίο εκκλησιαστικών ειδήσεων του Οικουμενικού Πατριαρχείου: "Tό ἑσπέρας τῆς Πέμπτης, 18ης ἰδίου, ἡ Α. Θ. Παναγιότης, ὁ Πατριάρχης, προσκληθείς μετέβη εἰς τό Ξενοδοχεῖον «Hilton İstanbul Maslak» καί ὡμίλησε πρός τά μέλη τοῦ Συνδέσμου τῶν ἐνταῦθα Ἀποφοίτων τοῦ Πανεπιστημίου Harvard περί τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου, ἀπαντήσας καί εἰς τάς ὑποβληθείσας ἐρωτήσεις αὐτῶν."
Η ομάδα των νέων αποφοίτων του Harvard ενθουσιάστηκε με την παρουσία και την αμεσότητα της ομιλίας του Πατριάρχου και του προσέφεραν τις εντυπώσεις τους σε χειρόγραφες σημειώσεις που έγραψαν αυθόρμητα. 


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Αποφοίτων προσέφερε στον Πατριάρχη αναμνηστικό δώρο, ευχαριστώντας Τον για την τιμητική παρουσία Του. 
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνοδευόταν από τον Πατριαρχικό διάκονο Αέτιο. και τον καθηγητή Κωνσταντίνο Δεληκωσταντή. διευθυντή του Α' Πατριαρχικού Γραφείου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails