________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/03/2019

Προσεχείς Πατριαρχικές Χοροστασίες


Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 
Επί τη Αποδόσει της εορτής του Πάσχα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει στην Θ. Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Ποτηρά Αντιφωνητού (Περιφέρεια Φαναρίου – Κερατίου Κόλπου). 
Σάββατο 8 Ιουνίου
Ο Πατριάρχης θα μεταβεί στην Χάλκη και θα ενθρονίσει τον νέο Ηγούμενο της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ερυθρών κ. Κύριλλο. 
Κυριακή 9 Ιουνίου 
Επί τη εορτή των 318 θεοφόρων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, ο Πατριάρχης θα χοροστατήσει στην Θ. Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου της Κοινότητος Μακροχωρίου, της Ι. Μητροπόλεως Δέρκων. 
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ώρα 18:30, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα τιμήσει με την παρουσία του την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «1968», στην Αίθουσα της Σχολής Γαλατά. Πρόκειται για μία εκδήλωση της Κοινότητος Μακροχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails