________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/01/2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (30 Ιουνίου 2020)


Ακροάσεις 
Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο και τον Σεβ. Μητροπολίτη Ικονίου κ. Θεόληπτο, προκειμένου να υποβάλουν τα σέβη και να ζητήσουν την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων τους.
 - Τους Εντιμ. κ.κ. Απόστολο Πορίδη, Αρχιτέκτονα και υπεύθυνο του Τεχνικού Γραφείου του Πατριαρχείου, Παύλο Παντελάρα και Πέτρο Μπαζγκάρλο, Γραμματείς του Πατριαρχείου, Πέτρο Κοκκινάκη, Πέτρο Κίλε και Απόστολο Σπανίδη, υπαλλήλους αυτού, και Πέτρο Βεριόπουλο, Οικονόμο, οι οποίοι υπέβαλαν τα σέβη και ζήτησαν την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων τους. 


- Τον Εντιμ. κ. Στυλιανό Μπερμπέρη, Παραδομέστικο του Πατριαρχικού Ναού. 
Εκπροσωπήσεις 
Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μύρων κ. Χρυσόστομο, κατά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε, σήμερα, Τρίτη, 30 Ιουνίου, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Θεραπείων, για τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, καθώς και κατά το εόρτιο γεύμα που ακολούθησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails