________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/09/2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (7-8 Αυγούστου 2020)


Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
- Τον Σεβ. Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο, Επόπτη της Περιφερείας Βοσπόρου, υποβάλοντας, εκ μέρους και της οικείας εντίμου Εκκλησιαστικής Επιτροπής, τον καθιερωμένο άρτο, εν όψει της πανηγύρεως της Κοινότητας Παναγίας Κουμαριώτισσας Νεοχωρίου. 
- Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Αβύδου κ. Κύριλλο, τον οποίο συνεχάρη με την ευκαιρία της πρόσφατης εκλογής του στη θέση του Προέδρου του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
- Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Σαμουήλ Εφέν, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία, με την ευκαιρία των επικείμενων ονομαστηρίων του. 
- Τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Ευάγγελο Γρηγοριάδη, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Κοινότητας Μεγάλου Ρεύματος, με την ευλαβέστατη συζυγό του Μαρία και τον υιό τους Μάριο, με την ευκαιρία των επικείμενων ονομαστηρίων τους. 
- Για τον ίδιο λόγο, τον Εντιμ. κ. Παναγιώτη Οζκουρκούτην, τέως Γραμματέα των Πατριαρχείων. 
- Την Ευγεν. κυρία Στεφανία Εκέμ, Οδοντίατρο, με τον πατέρα της, Εντιμ. κ. Στέφανο Εκέμ, εκ της Πόλεώς μας. 
- Τον Ελλογ. κ. Χαράλαμπο Νικολαϊδη, με την σύζυγό του Δαρεία, Αρχαιολόγους, εκ της Πόλεώς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails