________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/23/2020

ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΝΙΧΩΡΙ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ (ΦΩΤΟ)

Την Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εόρτασε σήμερα, Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, το Νιχώρι του Βοσπόρου, στον ιστορικό Ι. Ναό της Παναγίας της Κουμαριώτισσας. 

Την πανηγυρική Θ. Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ικονίου κ. Θεόληπτος, συλλειτουργούντος του Αρχιμ. Αγαθαγγέλου, Ιερατικώς Προϊσταμένου της Κοινότητος και Αρχειοφύλακος των Πατριαρχείων. 

Πολλοί Ρωμιοί συμμετείχαν στην Ευχαριστιακή Σύναξη, στην οποία παραβρέθηκε και όμιλος Τούρκων που ξεναγούσε ο φίλος της Κοινότητας Νεοχωρίου και γνωστός ξεναγός Mois Gabay, στο πλαίσιο του προγράμματος İstanbul Tükenmeden, το οποίο αποσκοπεί στην γνωριμία των σημερινών κατοίκων της Πόλης με τις ιστορικές συνοικίες της. Τους επισκέπτες δέχθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητος Νεοχωρίου Λάκης Βίγκας. 

Κατά την Θ. Λειτουργία τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails