________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/05/2020

Λάμπει το χριστουγεννιάτικο δένδρο της Αγίας Τριάδας Σταυροδρομίου (ΦΩΤΟ)


Μεγαλώνυμος Κοινότητα Σταυροδρομίου
Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου φέρνει στην ορθόδοξη ομογένεια της Πόλης, το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δένδρο που στολίστηκε στον αυλόγυρο της εμβληματικής εκκλησίας, της Αγίας Τριάδας στο Τακσίμ. 
Κάτω από το φωτεινό άστρο στην κορυφή, δεσπόζει το 2021 της νέας χρονιάς αλλά τα βλέμματα έλκει ο αριθμός 30 που σηματοδοτεί την χρυσή τριακονταετία πατριαρχίας, του Οικουμενικού μας Πατριάρχη, την χρονιά που έρχεται. 
Ευχές για υγεία και πρόοδο, ελπίδα για το καλύτερο αύριο και προσμονή στις χαρές της ζωής. 
Καλές εορτές σε όλους!



1 σχόλιο:

  1. Η καρδιά της Π ό λ η ς πάλλει αδιάλειπτα μέσα στο μυριοβασανισμένο σώμα της. Την αιμοδοτεί το ταπεινό Φ α ν ά ρ ι, που λάμπει και καταυγάζει ττην Ρωμιοσύνη. Στο Φανάρι και τον στιβαρό οιακοστρόφο του προσβλέπουμε. Η καρδιά μας και ο νούς μας εκεί στρέφονται.
    Το χριστουγεννιάττικο δέντρο του μεγαλοπρεπούς ι. ν της Αγίας Τριάδος στο κέντρο της Πόλης σπάει την βάρβαρη μονοτονία που έχει επικαθίσει στην Πόλη των ονείρων μας.
    Τις χρστουγεννιάτικες ευχές μας στους ψυχωμένους Ρωμιούς. Και τα συγχαρητηρια και τις ευχαριστιες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails