________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


9/25/2020

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ (ΦΩΤΟ)


Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι Ίμβριοι της Θεσσαλονίκης στον Σεβ. Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, στη κεντρική αίθουσα της Ένωσης Ιμβρίων Μακεδονίας - Θράκης «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος». 
Τον Ποιμενάρχη της Ίμβρου υποδέχθηκαν, στην πρώτη του επίσκεψη στην Ένωση, ο Πρόεδρος Παύλος Σταματίδης, Άρχων της Μ.τ.Χ.Ε., με τον Γεν. Γραμματέα Γεώργιο Χριστοφορίδη, οι οποίοι και τον προσφώνησαν καταλλήλως. 
Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου, αναφέρθηκε στον μακροβιότερο Ίμβριο Πατριάρχη και στο όνειρο του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, να ζει η Ίμβρος. 
Μίλησε, επίσης, για την πρόσφατη εθιμοτυπική επισκεψή του στην Ελλάδα και στους άρχοντες του τόπου, στους οποίους μετέφερε τον αγωνιστικό παλμό των Ιμβρίων. 
Ακολούθησε συνάντηση του Μητροπολίτη Ίμβρου με τους νέους και τα μέλη της Ένωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails