________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


2/07/2016

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ (ΦΩΤΟ)


Μια συναρπαστική συναυλία στην αγαπημένη της Σμύρνη έδωσε χθες 6 Φεβρουαρίου 2016 η Χαρούλα Αλεξίου στο κατάμεστο Ahmet Saygun Sanat Merkezi στο Goztepe της Σμύρνης, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, του προξένου της Ελλάδος κ. Τσακίρη και του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Ekrem Demirtaş. 
Η συναυλία που διοργανώθηκε από την νεοσύστατη Ορθόδοξη Κοινότητα Σμύρνης (η οποία περιλαμβάνει τον ορθόδοξο, τόσο Ρωμιό όσο και άλλους πληθυσμούς της πόλης) έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, και με την Χαρούλα Αλεξίου συνέπραξε το συγκρότημα TAKIM που μετέβη στη Τουρκία αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Αξίζει να σημειωθεί πως η Χαρούλα Αλεξίου και οι ΤΑΚΙΜ παραβρέθηκαν στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στη Σμύρνη ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βουκόλου, ο οποίος ήταν και ο πρώτος επίσκοπος Σμύρνης.
Η καλλιτέχνις ευχαρίστησε και συγκίνησε το πολυπληθές κοινό, καταχειροκροτούμενη από όλους, ο δε Πατριάρχης του Γένους την συνεχάρη από σκηνής με θερμούς καρδιακούς λόγους, τονίζοντας ότι χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι ενισχύουν τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων, την προσκάλεσε μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails