________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/05/2019

ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΑΣ


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Γάνου και Χώρας. 
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα η Πατριαρχική Συνοδεία θα επισκεφθεί πρώτα την Σηλυβρία. Υποδοχή υπό του Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου. 
Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Γάνου και Χώρας κ. Αμφιλόχιος θα υποδεχθεί την Πατριαρχική Συνοδεία στην τοποθεσία του Αγιάσματος της Παναγίας Λαοδηγήτριας στον Γάνο και θα ακολουθήσει επίσκεψη στο νεοαποκτηθέν Επισκοπείο. 
Στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, που τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου Αμφιλοχίου του Πατμίου, θα αναπεμφθεί Δέησις. 
Το μεσημέρι παράθεση γεύματος στον Οικουμενικό Πατριάρχη και τους Συνοδικούς Ιεράρχες και το απόγευμα προσκύνημα στην τοποθεσία της ιστορικής Μονής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Χώρας. 
Με την ευκαιρία της Πατριαρχικής Επίσκεψης, η Αδελφότητα των Απανταχού Ηρακλειτσιανών θα πραγματοποιήσει εκδρομή στα Γανόχωρα και θα έχει συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails