________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/15/2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ


Στο ιστορικό Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινουπόλεως παρουσιάσθηκε το νέο βιβλίο του πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Χριστοδούλου με τίτλο «Εξομολόγηση για παιδιά» των εκδόσεων Α. Οικονόμου. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ημερίδας που διοργάνωσε το Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου, κ. κ. Βαρθολομαίου, με τίτλο «Η θάλασσα που μας ενώνει». 
Το βιβλίο αρχικά παρουσίασε η κα Δέσποινα Μιχελάκη - υπεύθυνη Γραφείου Περιβαλλοντικής Αγωγής Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης. 
Στη συνέχεια με εισήγησή του ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να προσέρχονται οι άνθρωποι από μικρή ηλικία στο Ιερό Μυστήριο της Εξομολογήσεως, πάντοτε με πνεύμα ελευθερίας. Ο π. Γεώργιος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού, ξενοφοβίας και ρατσισμού, μειώνονται αισθητά σε σχολεία με παιδιά που εξομολογούνται. 
Την ημερίδα έκλεισε με εισήγησή του η Α.Θ.Π. Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος. 
Τέλος, ο Διευθυντής του Ζωγραφείου Λυκείου κ. Γιάννης Δεμιρτζόγλου, ευχαρίστησε και απέδωσε τιμητικές πλακέτες στους εισηγητές και συντελεστές της Ημερίδος για τη στήριξή τους ιδιαίτερα στα σχολεία της Ομογένειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails