________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


3/27/2018

ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ π. ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ


π. Ιωάννης Χρυσαυγής 
BAΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ 
Αποστολή και όραμα 
ISBN: 978-960-619-018-6
Σκληρόδετο
Διαστάσεις: 15.5X23.5
Εκδοτικός οίκος: ΑΘENS BOOKSTORE
Αριθμός σελίδων: 352

Μια συναρπαστική καταγραφή της πολυετούς προσφοράς και διακονίας ενός από τους πιο επιδραστικούς πνευματικούς ηγέτες του κόσμου! 
«Οι αναγνώστες θα νιώσουν να συντονίζονται βαθιά με το δυνατό μήνυμα της καταλλαγής, της ειρήνης και της αγάπης, που ο Πατριάρχης κομίζει για όλα τα πλάσματα του Θεού»
Δημήτριος, Αρχιεπίσκοπος Αμερικής 
«Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος εκφράζει με όλη του την παρουσία και τους τρόπους τη βαθιά ανθρώπινη και πνευματική εμπειρία της ορθόδοξης παράδοσης»
Φραγκίσκος, Πάπας Ρώμης 
«Το φρόνημά του είναι αυτό που τον καθιστά έναν από τους πιο σεβαστούς πνευματικούς ηγέτες στον κόσμο»
Joe Biden, πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ 
«Ο Παναγιώτατος Πατριάρχης Βαρθολομαίος αναγνωρίζεται καθολικώς ως άξιος διάδοχος των μεγάλων προσωπικοτήτων που ανήλθαν στον Πατριαρχικό Θρόνο κατά την μακρά και ένδοξη ιστορία του»
Προκόπιος Παυλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
Ο τόμος περιλαμβάνει και σπάνιο φωτογραφικό υλικό.



Ο συγγραφέας π. Ιωάννης Χρυσαυγής, Αρχιδιάκονος του Οικουμενικού Θρόνου, υπηρετεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής. Γεννήθηκε στην Αυστραλία, ενώ σπούδασε στα Πανεπιστήμια των Αθηνών και της Οξφόρδης. Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ, όπου ήταν συνιδρυτής της Θεολογικής Σχολής του Αποστόλου Ανδρέα, καθώς και στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης. Συγγραφέας ποικίλων βιβλίων και πολυάριθμων άρθρων σε πολλές γλώσσες γύρω από τους πατέρες της εκκλησίας και της αρχαίας ερήμου, έχει επιμεληθεί τρείς επίσημους τόμους με κείμενα του Οικουμενικού Πατριάρχου (Fordham University Press, 2010-2012).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails