________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/29/2019

Το εόρτιο γεύμα της Κοινότητας Βλάγκας και της Περιφερείας Υψωμαθείων (ΦΩΤΟ)



Πανηγυρική και ευφρόσυνη ήταν σήμερα, Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019, η ατμόσφαιρα στο εόρτιο χριστουγεννιάτικο γεύμα της Κοινότητας Βλάγκας και της Περιφερείας Υψωμαθείων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κοινοτική αίθουσα των Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας. 
Μετά τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία ιερούργησε ο Σεβ. Επόπτης της Περιφερείας Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, πλαισιούμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βασίλειο Κολοκυθά, απο την Ι. Μητρόπολη Κηφισίας, καί κληρικούς της Περιφερείας, οι νεαροί βλαστοί του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βλάγκας παρουσίασαν στην Κοινοτική Αίθουσα ένα εξαιρετικό εόρτιο πρόγραμμα, το οποίο απέσπασε τα θερμά συγχαρητήρια και τα χειροκροτήματα των πολλών παρευρεθέντων πιστών από την Πόλη, την Αθήνα, την Πάτρα, τη Λήμνο και τον Ορχομενό Βοιωτίας. 
Κατά το γεύμα παρέστησαν ο Πανοσιολ. Διάκονος κ. Παΐσιος, εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, οι Σεβ. Μητροπολίτες Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος και Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, ο Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος κ. Ανδρέας και εκπρόσωποι του Δήμου Μεγαλουπόλεως. 


Για την κατά πάντα άριστη διοργάνωση του γεύματος και της όλης εκδήλωσης εκοπίασαν οι μητέρες και τα αγαπητά μας παιδιά του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, υπό την ηγεσία του δραστήριου Πρεσβυτέρου π. Βασιλείου Ιωαννίδη, ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κασάπογλου, οι κυρίες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βλάγκας, υπό την ηγεσίαν της κ. Εύας Θεοδωρίδου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βλάγκας Εντιμ. κ. Αναστάσιος Χονδρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Εντιμ. κ. Γεώργιος Χονδρόπουλος και άλλα στελέχη της Κοινότητας, ο Εντιμ. κ. Στυλιανός Γκιουλγκιούν, Πρόεδρος του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων και τα μέλη αυτού. Τέλος, οι μουσικοί της ορχήστρας, με επικεφαλής τον Εντιμ. κ. Ιωάννη Κορδομενίδη, παρουσίασαν πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που έτερψε τις ακοές όλων για τρείς σχεδόν ώρες. 
Η ιστορική Κοινότητα των Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας και η Περιφέρεια Υψωμαθείων, Κοντοσκαλίου και Βλάγκας εύχεται στούς απανταχού Ψωμαθιανούς, Κοντοσκαλιανούς και Βλαγκαίους και σε όλο τον κόσμο ευλογημένο παρά Κυρίου και ειρηνικό το επί θύραις νέο έτος 2020!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails