________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


12/17/2019

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ"


Εκδήλωση με τον γενικό τίτλο “Χριστούγεννα στη Σμύρνη” θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8) σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 8 μ.μ. 
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στις αλησμόνητες πατρίδες της Ιωνίας. Στόχος το νοερό ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Σμύρνη του χθες μέσα από ήθη και έθιμα, τραγούδια και σκοπούς. 
Την παράσταση σκηνοθετεί και απαγγέλλει ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. 
Την μουσική επιμέλεια έχει η Σχολή Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής “Εν Ωδαίς” και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Γιώργος Ντόβολος, με μια ξεχωριστή ομάδα από διακεκριμένους σολίστες με μαέστρο τον Κυριάκο Γκουβέντα. 
Στην παράσταση συμμετέχει επίσης και η παιδική χορωδία Μοσχάτου με υπεύθυνη την κ. Ηλιάνα Φιλέα, ενώ κάνει την εμφάνιση του παραδοσιακό χορευτικό τμήμα με δασκάλα την κ. Αριστούλα Τόλη.
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα εκπροσωπήσει στην εκδήλωση ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος. 
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails