________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/29/2020

Επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (ΦΩΤΟ)


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 
Φωτογραφία: Νίκος Μαγγίνας
Επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης επισκέπτεται την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου προκειμένου να παραστεί, αύριο, Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, στην εορτή της μνήμης του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως. 
Η Παπική Αντιπροσωπεία, με επί κεφαλής τον Σεβ. Καρδινάλιο κ. Kurt Koch, Πρόεδρο του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Χριστιανικής Ενότητας, και μέλη της, τον Θεοφιλ. Επίσκοπο κ. Brian Farrell, Γραμματέα του Συμβουλίου, και τον Πανοσιολ. π. Andrea Palmieri, Υπογραμματέα, έγινε δεκτή σήμερα από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. 
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, παρέστη και ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Αγαθάγγελος Σίσκος, Αρχειοφύλακας του Πατριαρχείου, Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί του Διαλόγου με την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails