________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


10/03/2016

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΛΥΒΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ DORTMUND ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος επισκέφθηκε το διήμερο 1 και 2 Οκτωβρίου 2016 την ενορία των Αγίων Αποστόλων στο Dortmund της Γερμανίας, όπου ιερατικώς προϊστάμενος είναι ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Μαρούδας. 
Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας χοροστάτησε στον Εσπερινό του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών και πολλών κληρικών της Μητροπόλεως Γερμανίας. 
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου προέστη της Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αριανζού κ. Βαρθολομαίου, βοηθού του Μητροπολίτου Γερμανίας κ. Αυγουστίνου. 
Κατά τις ιερές ακολουθίες είχε εκτεθεί προς προσκύνησιν από τους πιστούς, τεμάχιο ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού. 
Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας μίλησε στο εκκλησίασμα για τον Άγιο Νεκτάριο και την προσπάθεια που καταβάλλει στην Σηλυβρία, την γενέτειρα του Αγίου, να αναβιώσει την μνήμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails