________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


10/11/2019

Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος στη Δυτική Αυστραλία


Στην Πέρθη ευρίσκεται από εχθές, 10 Οκτωβρίου 2019, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος προκειμένου να επικοινωνήσει με τον κλήρο και το λαό της Δυτικής Αυστραλίας. 
Τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο της Πέρθης ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Ελπίδιος, ο Καθηγούμενος και η αδελφότητα της Ιεράς Μονής του Τιμίου Προδρόμου Πέρθης, ο τοπικός κλήρος και πολλοί από τους ομογενείς μας στη Δυτική Αυστραλία. 
Ο Αρχιεπίσκοπος σήμερα είχε συνάντηση εν πλω με τους κληρικούς της Πέρθης και με άλλους τοπικούς παράγοντες προκειμένου να συζητήσουν θέματα αφορώντα την πορεία της τοπικής Εκκλησίας στη Δυτική Ακτή. 


Το μεσημέρι της ιδίας ημέρας ο Σεβασμιώτατος παρεχώρησε συνέντευξη στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 6ΕΒΑ FM, ενώ το απόγευμα είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Βασιλειάδας, από το οποίο και ενημερώθηκε για την πορεία της ανέγερσης των νέων κτιρίων, των οποίων η ανοικοδόμηση άρχισε με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου τον περασμένο Ιούλιο, αμέσως μετά την ενθρόνισή του. Το βράδυ είχε συνάντηση με περισσότερους από εκατό εθελοντές, όλων των προγραμμάτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στη Δυτική Ακτή, τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τον χρόνο τον οποίο αφιερώνουν για την προαγωγή του έργου της Εκκλησίας. 
Η περιοδεία του Αρχιεπισκόπου στην Δυτική Αυστραλία θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα το απόγευμα με γεύμα που προσφέρει ο Πρόεδρος της τοπικής Βουλής στον Κοινοβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails