________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


1/09/2021

ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΥΡΙΟΦΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟ


ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΒΟΣΠΟΡΟΥ 
Με αισθήματα βαθυτάτου σεβασμού, ευγνωμοσύνης και αγάπης αποχαιρετήσαμε  σήμερα (8-1-2021) τον Επόπτη και Δεσπότη μας Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ.κ. Ειρηναίο, ο οποίος υπηρέτησε αγλαόκαρπα με αυταπάρνηση και πρόθυμον προσφορά, την Μητέρα Εκκλησία από το 1972 και ως Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της Περιφερείας Βοσπόρου της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως από το έτος 1997. 
Μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό ακολούθησε κοπή βασιλόπιττας στην κοινοτική μας αίθουσα παρόντων όλων των Μελών των Εφοροεπιτροπών της περιφέρειας Βοσπόρου, του ιερέα μας π. Ευαγγέλου, του ιερέως του Διπλοκιονίου Αρχιμ. π. Καισαρίου και πλήθους πιστών. 
Ακολούθησαν ομιλίες του Σεβ. Μητροπολίτου μας, των προέδρων των κοινοτήτων, ανταλλάχθηκαν ευχές και ευχαριστίες δια την μακρόχρονη προσφορά και αγαστή συνεργασία όλων των μελών της Περιφέρειας Βοσπόρου μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας. Η όμορφη αυτή συγκινητική στιγμή επισφραγίστηκε με την κοπή βασιλόπιττας. 
Ευχαριστούμε βαθύτατα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ.κ. Ειρηναίο δια την μακρόχρονη αγλαόκαρπον με αυταπάρνηση προσφορά Του, στην ομογένεια, στην Ρωμιοσύνη και στην Περιφέρειά μας που τόσο πολύ την αγάπησε. 
Εις πολλά έτη Δέσποτα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails