________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/19/2009

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ


Κείμενο - φωτό: Νίκος Μαγγίνας

Επιστολή συμπαράστασης με θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση απέστειλε προχθές στον Πάπα της Ρώμης Βενέδικτο 16ο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

"Σας γράφουμε με αδελφικό ενδιαφέρον, Αγιώτατε, ευθύς αμέσως μόλις πληροφορηθήκαμε το πρόσφατο ατύχημά σας και την επέμβαση που ακολούθησε", σημειώνει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον Πάπα Βενέδικτο, τον οποίο διαβεβαιώνει για τις προσευχές του στον Κύριο "που είναι ο ιατρός των ψυχών και των σωμάτων μας".

"Εύχομαι το έλεος και η αγάπη του Θεού να σκεπάζει την Αγιότητά σας ώστε να απολαύσετε την πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας" σημειώνει στην επιστολή του, που είναι γραμμένη στην αγγλική γλώσα, ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας.


Υπενθυμίζεται ότι ο Πάπας Βενέδικτος, 82 ετών, μετά από ατύχημα που είχε στην εξοχική κατοικία του στην Αόστα υπέστη κάταγμα του δεξιού καρπού και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού, χαρακτηρίζεται «καλή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails