________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


7/07/2010

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΣΚΑΛΙ


ΚΟΝΤΟΣΚΑΛΙΑΝΟΙ

Οι ξενιτεμένοι στην Αθήνα παλαιοί Κοντοσκαλιανοί φέτος για ενδεκάτη χρονιά κάνουν την καθιερωμένη τους εκδρομή στην γενέτειρά τους στο Κοντοσκάλι για να γιορτάσουν την γιορτή της Αγίας Κυριακής στην ομώνυμη εκκλησία της κοινότητος.
Η γιορτή είναι την Τετάρτη 7 Ιουλίου.
Η παρουσία στην θεία Λειτουργία της Α.Θ.Π. Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου μας δίνει χαρά και ενθουσιασμό.
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Όσοι λοιπόν από τους εναπομείναντες Κοντοσκαλιανούς επιθυμούν να συμμετάσχουν για να γιορτάσουν μαζί μας την γιορτή αυτή, ας κατηφορίσουν προς την Αγία Κυριακή Κοντοσκαλίου. Θα μας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Μετά την θεία λειτουργία, το γκρούπ των εξήντα ατόμων θα ακολουθήσει τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στην Ζωοδόχο Πηγή Βαλουκλή για να συμμετάσχει στο τρισάγιο του Προκατόχου του, Μακαριστού Πατριάρχη Αθηναγόρα.

ΙΝΕΠΕΚΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
«Ο ΚΟΝΤΟΣΚΑΛΙΑΝΟΣ»

Απογευματινή Κωνσταντινουπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails