________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/29/2013

ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ KURT KOCH ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ


Έφτασε στην Κωνσταντινούπολη επίσημη αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης ­υπό τον Καρδινάλιο Kurt Koch, Πρόεδρο του Ποντιφικού Συμβουλίου για την προώθηση της ενότητας των Χριστιανών, προκειμένου να παραστεί στις λειτουργικές εκδηλώσεις για την Θρονική γιορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Σήμερα το πρωί η Ρωμαιοκαθολική αντιπροσωπεία υπό τον Καρδινάλιο Kurt Koch επισκέφθηκε την Θεολογική Σχολή της Χάλκης, όπου την υποδέχθηκε ο Ηγούμενος της Μονής Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος. Η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στους χώρους της Σχολής από τον Μητροπολίτη Προύσης και στη συνέχεια παρακάθισε στην Τράπεζα της Μονής.
Την αντιπροσωπεία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας συνόδευαν, σε αυτή την επίσκεψη, εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριάρχου, ο Μητροπολίτης Κυδωνιών Αθηναγόρας και ο Πατριαρχικός Διάκονος Νήφων Τσιμαλής.  
Την Σχολή επισκέφθηκε σήμερα και ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας, μαζί με δημοτικούς παράγοντες και αντιπροσωπεία κλήρου και λαού της επαρχίας του.
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και οι πιστοί επισκέφθηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την πρόσφατη επίσκεψή Του (Οκτώβριος 2013) στην Μητρόπολή τους. 
Π.Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails