________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/11/2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΜΕΛΙΤΩΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗ


Η δεύτερη ημερίδα που οργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη με τη συνεργασία του τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής είναι αφιερωμένη στην εμβληματική εκκλησιαστική προσωπικότητα του πρώην Μητροπολίτη Χαλκηδόνος Μελίτωνα Χατζή (1913-1989). 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών της Μεγάλης του Γένους Σχολής την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 και θα αρχίσει στις 10 π.μ. 
Ομιλητές θα είναι ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Αθανάσιος, ο Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων, ο καθηγητής Χρυσόστομος Σταμούλης, Πρόεδρος του τμήματος Θεολογίας και η καθηγήτρια Δήμητρα Κούκουρα του ίδιου τμήματος. 
Η ημερίδα αυτή είναι και η εναρκτήριος εκδήλωση για τον εορτασμό των 560 χρόνων από την ίδρυση της Μεγάλης του Γένους Σχολής. 
Την έναρξη της εκδήλωσης θα κηρύξει η ΑΘΠ ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails