________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/18/2020

ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Καλαθάκια πασχαλινών αυγών της Κοινότητας Νεοχωρίου,
επιμελημένα από τους Μιχάλη και Φιλίτσα Χαννούτογλου και την κόρη τους Μίρα-Μιχαέλα,
που μοιράστηκαν σε ενορίτες και φίλους.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 
Στους ενορίτες και συμπολίτες μας, τους απανταχού Νιχωρίτες, στους επιτρόπους των ομογενειακών ιδρυμάτων, στους εργαζόμενους των Ιερών Ναών μας και των εκπαιδευτηρίων του Γένους μας, καθώς και στις φίλες και στους φίλους της κοινότητας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση! 
Μπορεί λόγω των έκτακτων συνθηκών να εορτάσουμε ο καθένας χωριστά την μεγαλύτερη εορτή της Χριστιανοσύνης, αλλά ο νους και οι προσευχές μας θα είναι κοντά στους αγαπημένους μας, που βρίσκονται μακριά μας, στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την ασθένεια και ιδιαίτερα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει τη δική του μάχη για όλους μας με έναν αόρατο εχθρό. 
Το φετινό Πάσχα θα εορτάσουμε εν μέσω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Ας αποτελέσει το πέρασμα από την δοκιμασία στη λύτρωση, από την ατομικότητα στη συλλογικότητα, τροφοδοτώντας την αυτοκριτική και τον αναστοχασμό μας για την εξ υπαρχής ιεράρχηση των προτεραιοτήτων μας. 
Εκ της Εφοροεπιτροπής του Ι.Ναού Παναγίας Κουμαριώτισσας & της Επιτροπής του Ι.Ναού Αγίου Νικολάου
Στο παρακάτω βίντεο παλιές Νιχωρίτισσες ψέλνουν τα εγκώμια μαζί με τον Λάκη Βίγκα και τον Μιχάλη Χαννούτογλου, και εύχονται σε όλον τον κόσμο χρόνια πολλά!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails