________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/18/2010

Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

Ρεπορτάζ - φωτό: Νικόλαος Μαγγίνας

Επίσκεψη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο νέος Διοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου, ο οποίος συναντήθηκε και με την αρμόδια Επιτροπή Αγίου Όρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο κ. Κασμίρογλου έγινε με θέρμη δεκτός από τον Πατριάρχη, τους Ιεράρχες και τα στελέχη του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν θέματα που αφορούν την Μοναστική Πολιτεία, στο πλαίσιο και των νέων σχέσεων συνεργασίας που υπόσχεται ο διορισμός του κ. Κασμίρογλου ως νέου Πολιτικού Διοικητή, έμπειρου όμως στα αγιορείτικα θέματα και ιδιαίτερα γνωστού στην Πρωτόθρονη Εκκλησία της Ορθοδοξίας και την Αγιορείτικη Κοινότητα.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να ταξιδέψει στο Φανάρι, μαζί με το νέο Πολιτικό Διοικητή, και αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας. Ωστόσο, η επίσκεψη αυτή θα πραγματοποιηθεί με άλλη ευκαιρία το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails