________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/04/2016

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (ΦΩΤΟ)


Από τις Ιερές Aκολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος και της Αναστάσεως σε ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Ελβετίας. 
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λαμψάκου κ. Μακάριος προεξήρχε στην Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου της Λωζάννης, συμπαραστατούμενος υπό του Αιδεσιμολ. Οικονόμου κ. Αλεξάνδρου Ιωσηφίδη. 
Η Ακολουθία και η Περιφορά του Επιταφίου ετελέσθη στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Βασιλεία. Χοροστάτησε ο Επίσκοπος Λαμψάκου, συμπαραστατούμενος υπό του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Κωνσταντίου Κοσμίδη. 
Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο Πριγκιπάτο του Λίχτενσταϊν ετελέσθη υπό του Θεοφιλεστάτου η Ακολουθία της Αναστάσεως, συμπαραστατούμενου υπό του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Ιγνατίου Παπαδέλη. 
Το μεσονύκτιο του Μεγάλου Σαββάτου ετελέσθη στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Ζυρίχη η Ανάστασις και η Θεία Λειτουργία. Προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος, συμπαραστατούμενος υπὀ του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Σημανδηράκη. Την Κυριακή του Πάσχα, ετελέσθη ο Εσπερινός της Αγάπης και η ανάγνωσις του Ευαγγελίου σε διάφορες γλώσσες. 
Φωτορεπορτάζ των Αναστασίου Λουκά και Ανδρέα Κρότσακ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails